testimoni-gambir-emas-harga-gambir-emas-gambir-emas-vs-gambir-jantan-kegunaan-gambir-emas-fungsi-gambir-emas-gel-gambi-jantan-tipu-gambir-sarawak-cara-guna-gambir-sarawak-gambir-emas-bahaya-gambir-emas-lulus-kkm-gambir-emas-testimoni-kesan-gambir-emas-sabun-gambir-emas-sabun-sado-khasiat-gambir-emas-sarawak-gambir-emas-online-cara-menggunakan-gambir-sarawak-gambir-sarawak-online-gambir-sarawak-asli-gambir-sarawak-review-khasiat-gambir-sarawak-sabun-gambir-sarawak-gambir-sarawak-blog-cara-pakai gambir-emas-serawak-apa-itu-gambir-emas-serawak-kayu-gambir-manfaat-dari-gambir-fungsi-gambir-untuk-lelaki-cara-pemakaian-gambir-gambir-tahan-lama-khasiat-gambir-serawak-untuk-lelaki-Ubat Kuat-Obat-Kuat-Gel-Gambir-Emas-Performance-Gel-Membantu-Melambatkan-Ejakulasi-Pra-Matang-Cepat-Pancut-Rahsia-Hebat-Di-Ranjang-Untuk-Para-Lelaki dan-Suami-Gel-Gambir-Emas-Beli-Secara-Online-Penghantaran-Percuma-Pengedar Rasmi-Dijamin-Sampai-Gambir-Emas-Mantap-Tahan-Lama-Besar-Keras-Panjang-Besar-tahan-lama-ubat-lelaki-mahu-zakar-tegang-dan-besar-produk-seks-lelaki-dan wanita-double-coconut-ubat-kuat-lelaki-yang-selamat-ubat-tahan-lama-paling berkesan-rahsia-18sx-focus-ubat-kuat-vimax-pasangan-anda-akan-mengerang kenikmatan-lintah-herba-semulajadi-testimony-supergel-pacak-langit-vigrx-extenze-proextender-catuaba-vakoou-sabun sado-top-man3-handsomeup-bathmate-energy-power-pump-automatic-power-ring ego-ring-vibrator-ring-penis-sleeve-vimax-delay-spray-pl-super-gel-imax-spray-stud 100-joy-play-maca-men-spray-men-secret-gel-minyak-lintah-gunung-tok-ayah minyak-belacak-teruna-semenax-volume-pills-vimax-volume-pheromax-pheromen 101-phero-x-pheromances-pherolins-secret-desire-pheromiss-thanyaporn-bio-anne breast tongkat ali pink nipple libi girl petua malam jumaat cara untuk besar dan panjangkan-zakar-isteri-tidak-puas-semenax-sense-oil-cream
Cara Memeriksa Sama ada Gambil Emas anda Beli adalah Tulin Keaslianya ataupun Tidak.
October 5, 2016
Kesan Buruk Penggunaan Gel Gambir Emas Kepada Pemakai (Gel Gambir Emas Bahaya?)
October 12, 2016
screenshot-www.gagahmall.com-2018.10

Pengumuman : Kepada pengunjung website www.kuatmall.com yang tidak dapat masuk ke website tersebut kerana dikenakan sekatan, sila layari website www.gagahmall.com untuk maklumat lanjut.
Sila tukar IP adress anda ke IP Google rujuk disini .

Cara Penggunaan / Kegunaan ketika Berjimak Sahaja (Cara Satu)

Nota : Pastikan zakar anda kering sebelum memakai Gel Gambir Emas, seeloknya dibasuh dahulu sebelum memakainya.

1. Picit Gel Gambir Emas sebanyak 3 atau 4 kali
• Kuantiti pertama kali – disarankan Gel Gambir Emas sebesar kuku jari kelingking.
• kuantiti kedua – disarankan Gel Gambir Emas sebesar kuku jari telunjuk.
Untuk pertama kali menggunakan gel Gambir Emas ini, saya cadangkan anda guna kuantiti pertama kali terlebih dahulu. Seandainya kuantiti pertama kurang sesuai, boleh gunakan kuantiti kedua. Ini kerana kulit setiap individu berbeza daripada segi ketebalannya

2. Sapu seluruh zakar
3. Urut dengan lembut secara sehala dari pangkal ke kepala, selepas itu  urut lawan arah jam pada kepala zakar.
4. Urut selama 1-2 minit
5. Biarkan Gel Gambir Emas meresap ke dalam zakar dalam masa 60 minit hingga 120 minit untuk hasil yang terbaik. (45 minit jika tidak sabar)
• TIPS : Sekiranya anda hendak berjimak dengan isteri pukul 10 malam, maka pada pukul 8 malam, anda boleh sapukan Gambir Emas pada zakar anda.
• TIPS : Sebelum berjimak dengan isteri, anda dishorkan kencing terlebih dahulu.
• TIPS : Jika ingin Oral dengan isteri, anda dinasihati membasuh dengan air paip dan lapkan zakar anda sebelum berjimak.

 


Cara Penggunaan / Kegunaan untuk Urutan (Cara ke-dua)

Nota : Pastikan anda menggunakan Gel Gambir Emas selepas mandi pada waktu pagi dan petang.

1. Cara urutan ini bertujuan untuk mendapat zakar yang Keras, Besar, Panjang dan Tahan lama.
2. Untuk tujuan urutan anda memerlukan sekurang-kurangnya 3-5 botol jika inginkan hasil yang baik.
3. Untuk tujuan urutan Gel Gambir Emas seelok-eloknya digunakan  2 kali sehari pada waktu pagi dan juga petang selepas anda mandi.
4. Cara menggunakan Gel  Gambir Emas untuk tujuan urutan adalah seperti berikut :
• TIPS : Picit 3 atau 4 kali Gel Gambir Emas dan kemudian sapu dan urut zakar selama 3 hingga 5 minit.
• TIPS : untuk lebih memudahkan anda boleh lihat gambar dibawah ini kaedah cara urutan Gel Gambir Emas.