Kesan Buruk Penggunaan Gel Gambir Emas Kepada Pemakai (Gel Gambir Emas Bahaya?)
October 12, 2016
Apakah Fungsi Gel Gambir Emas?
October 20, 2016

Beli Gel Gambir Emas dengan Geherbs.Com.My dapatkan Jaminan 30 Hari Wang Dikembalikan

jaminangambiremas30wangdikembalikanBeli Gel Gambir Emas dengan Geherbs.com.my dapatkan Jaminan 30 Hari Wang Dikembalikan

Gel Gambir Emas ini akan berkesan merawat masalah yang anda hadapi, Insyallah. Oleh itu, jika anda membuat pesanan sekarang maka anda akan dilindungi dengan jaminan pemulangan wang bukan selama  30 hari selepas penerimaan barangan. Untuk makluman pelanggan, sebelum ini hanya 7 hari sahaja Jaminan diberikan tetapi melihat feedback positif dari orang ramai kami meningkatkanya jaminan kepada 30 hari selepas penerimaan barang.
Andaikata anda tidak berpuas hati dengan keberkesanan produk ini, maka anda boleh minta kami kembalikan wang anda di dalam tempoh 30 hari setelah anda mencubanya sendiri.
Jadi tiada sebarang risiko untuk anda membuat tempahan produk ini sekarang!. Semua risiko berada di sebelah pihak kami untuk melihat anda kembali pulih dan bahagia bersama isteri tersayang!
Prosedur Tuntutan Wang
  1. Selepas anda menggunakan Gel Gambir Emas sehingga 3 kali tetapi masih tidak berkesan walaupun telah mengikuti cara memakai yang dishorkan. di sini
  2. Whatsapp kami nama penuh anda, tarikh barangan dibeli,  juga nombor kod yang berdaftar di kotak untuk pemeriksaan originaliti (QR Code) dan juga nombor akaun bank anda kepada kami di talian 011-1010 3626 (Whatsapp/SMS)
  3. Untuk mendapat tuntutan penuh anda wajib memulangkan Gel Gambir Emas yang digunakan berserta kotak tersebut kepada kami.
  4. Kami akan memulangkan duit anda dalam masa 7 hari selepas barangan diterima dari pihak anda.