Benar! Sekarang, Anda Mampu Membesarkan, Memanjangkan dan Menebalkan Zakar Anda!!

Memperkenalkan..

GE PERFORMANCE OIL

Pertama di Malaysia (3 dalam 1) Minyak Lintah, Minyak Ikan Belacak dan Minyak Dhob, dalam satu adunan rahsia!!

Memperkenalkan..

GE PERFORMANCE OIL

Pertama di Malaysia (3 dalam 1) Minyak Lintah, Minyak Ikan Belacak dan Minyak Dhob, dalam satu adunan rahsia!!

Hanya ambil sedikit masa hanya 5 minit setiap pagi atau malam dan anda akan dapat merasai perbezaanya dalam masa 40 hari*. Zakar anda akan semakin BESAR, PANJANG dan TEBAL. Urutan ringan dan ringkas seeloknya dilakukan di waktu pagi sebelum anda mandi dan keluar berkerja. Lakukan secara berterusan dan anda lihat sendiri perbezaanya.

* Hasil untuk urutan yang dibuat setiap hari sekurang-kurangnya 5 minit selama 40 hari secara berturutan.

Dengan urutan yang berterusan, anda akan melihat zakar anda kembang dan tebal dari sebelumnya kerana gabungan 3 minyak utama ini adalah rahsia kejayaan untuk anda mengubah zakar saiz zakar anda.

Ukuran zakar anda akan lebih besar dari sebelumnya. Urutan setiap hari diperlukan secara kosisten mendapatkan hasil yang lebih pantas.

Ya betul dengan melakukan urutan setiap hari, darah di dalam zakar akan mengalir dengan baik dan berfungsi meningkatkan ketegangan zakar anda sehingga anda boleh mendayung lebih lama dan yakin.

Dengan urutan yang betul dan berterusan, zakar anda boleh memanjang, untuk pengetahuan anda, urutan mengasak dapat mempercepatkan proses pemanjangan zakar. Setiap manusia mempunyai sehingga 2 inci untuk hasil ini.

Diluluskan KKM & Diyakini Halal.
No. Pendaftaran KKM: NOT170301565K

GePerformanceOil_3In1_Png (2)

Ramai yang mencari telah pun menemui penyelesaiannya! RASAKAN PERBEZAAN yang dicari. GE PERFORMANCE OIL adalah solusi terbaik!!!

Ramai Jejaka yang menginginkan “SIZE” yang memuaskan. Pelbagai cara digunakan, pelbagai produk dah di cuba, tapi hasilnya masih sama? Kenapa ya? Adakah faktor hormon? Atau baka? Mungkin cara atau produk yang digunakan sebelum ini tidak berhasil. Jangan Khuatir. Kami  telah mengeluarkan GE Performance Oil yang khas untuk ” MEMBERI SIZE YANG ANDA INGINKAN “. Bagaimana ianya berhasil ? Ge Performance Oil adalah Minyak campuran dari ekstrak Lintah, Belacak & Dhob. Kebiasaan produk lain hanya ada satu ekstrak sahaja, tapi produk kami, ada gabungan 3 ekstrak yang sudah terbukti hasilnya untuk meningkatkan size. Yang lagi bagus, GE Performance Oil selamat digunakan, kerana produk ini 100% bebas dari bahan kimia. Produk ini juga mempunyai kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

Selamat datang ke dunia lelaki sejati dan miliki kemampuan TEBAL, PANJANG, BESAR dan TEGANG! GE PERFORMANCE OIL merupakan produk yang PERTAMA 3 in 1 di MALAYSIA!!! Campuran Minyak Ikan Belacak, Minyak Lintah dan Minyak Dhob adalah yang terbaik setakat ini.

Cara Penggunaan GE Performance Oil

Untuk TEBAL, PANJANG, BESAR dan TEGANG!

ubat kuat lelaki gambir emas belisekarangbuttongambiremas

Formulasi Terbaik Ramuan Tradisional

GE Performance Oil selamat digunakan kerana
diperbuat daripada bahan tradisional tanpa bahan kimia dan telah diluluskan KKM. Kandungan bahan tradisional utama di dalam GE Performance Oil adalah seperti berikut.
Gambir_Emas_Ge_Performance_Oil_Ikan_Belacak

Minyak Ikan Belacak

Ikan Belacak atau juga dikenali sebagai Ikan Tembakul atau Ikan Belodok, Ikan belacak merupakan ikan afimbia. Protin dan extrak lemak ikan belacak, asid-amino alanine, mustahak dalam pemerosesan pyruvate untuk putaran tenaga sirat ATP (Adenosine Triphosphate) otot, terutamanya untuk alat kelamin lelaki.

testimoni-gambir-emas-harga-gambir-emas-gambir-emas-vs-gambir-jantan-kegunaan-gambir-emas-fungsi-gambir-emas-gel-gambi-jantan-tipu-gambir-sarawak-cara-guna-gambir-sarawak-gambir-emas-bahaya-gambir-emas-lulus-kkm-gambir-emas-testimoni-kesan-gambir-emas-sabun-gambir-emas-sabun-sado-khasiat-gambir-emas-sarawak-gambir-emas-online-cara-menggunakan-gambir-sarawak-gambir-sarawak-online-gambir-sarawak-asli-gambir-sarawak-review-khasiat-gambir-sarawak-sabun-gambir-sarawak-gambir-sarawak-blog-cara-pakai gambir-emas-serawak-apa-itu-gambir-emas-serawak-kayu-gambir-manfaat-dari-gambir-fungsi-gambir-untuk-lelaki-cara-pemakaian-gambir-gambir-tahan-lama-khasiat-gambir-serawak-untuk-lelaki-Ubat Kuat-Obat-Kuat-Gel-Gambir-Emas-Performance-Gel-Membantu-Melambatkan-Ejakulasi-Pra-Matang-Cepat-Pancut-Rahsia-Hebat-Di-Ranjang-Untuk-Para-Lelaki dan-Suami-Gel-Gambir-Emas-Beli-Secara-Online-Penghantaran-Percuma-Pengedar Rasmi-Dijamin-Sampai-Gambir-Emas-Mantap-Tahan-Lama-Besar-Keras-Panjang-Besar-tahan-lama-ubat-lelaki-mahu-zakar-tegang-dan-besar-produk-seks-lelaki-dan wanita-double-coconut-ubat-kuat-lelaki-yang-selamat-ubat-tahan-lama-paling berkesan-rahsia-18sx-focus-ubat-kuat-vimax-pasangan-anda-akan-mengerang kenikmatan-lintah-herba-semulajadi-testimony-supergel-pacak-langit-vigrx-extenze-proextender-catuaba-vakoou-sabun sado-top-man3-handsomeup-bathmate-energy-power-pump-automatic-power-ring ego-ring-vibrator-ring-penis-sleeve-vimax-delay-spray-pl-super-gel-imax-spray-stud 100-joy-play-maca-men-spray-men-secret-gel-minyak-lintah-gunung-tok-ayah minyak-belacak-teruna-semenax-volume-pills-vimax-volume-pheromax-pheromen 101-phero-x-pheromances-pherolins-secret-desire-pheromiss-thanyaporn-bio-anne breast tongkat ali pink nipple libi girl petua malam jumaat cara untuk besar dan panjangkan-zakar-isteri-tidak-puas-semenax-sense-oil-cream

Minyak Lintah

Enzim Hirudin yang diambil dari lendir lintah mampu mengubati darah yang tersumbat dan beku, disebabkan kelebihan lintah inilah menyebabkan lintah antara binatang yang paling serasi dengan jolokan raja pembesar zakar.

Gambir_Emas_Ge_Performance_Oil_Dhob

Minyak Dhob

Dhob adalah sejenis haiwan yang hidup di padang pasir Timur Tengah. Nama Inggerisnya ialah Spinyd-Tailed Lizard. Masyarakat Arab sudah lama mengetahui khasiat dan kelebihan Dhob. Fungsi utamanya ialah membantu memulihkan bahagian kelamin lelaki dengan mengamalkannya.

GambirEmas_LulusKKM_Prove_GE_Performance_Oil

GE Performance Oil LULUS KKM dan SELAMAT digunakan 

Formulasi terbaik dari bahan-bahan seperti: Minyak Lintah, Minyak Ikan Belacak, Minyak Dhob dan ramuan rahsia herba terpilih.

Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan), malah produk ini mampu membesarkan, memanjangkan, dan menebalkan zakar anda.

Gambir Emas ini telah didaftar dan LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT170301565K, Syarikat pengeluar produk ini adalah 100% milik bumiputera islam dan kilang juga adalah kilang milik bumiputera islam dengan status GMP, Halal dan kilang berdaftar dengan KKM.

GambirEmas_LulusKKM_Prove_GE_Performance_Oil

GE Performance Oil LULUS KKM dan SELAMAT digunakan 

Formulasi terbaik dari bahan-bahan seperti: Minyak Lintah, Minyak Ikan Belacak, Minyak Dhob dan ramuan rahsia herba terpilih.

Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan), malah produk ini mampu membesarkan, memanjangkan, dan menebalkan zakar anda.

Gambir Emas ini telah didaftar dan LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT170301565K, Syarikat pengeluar produk ini adalah 100% milik bumiputera islam dan kilang juga adalah kilang milik bumiputera islam dengan status GMP, Halal dan kilang berdaftar dengan KKM.

Panduan Mengurut Bergambar, GE Performance Oil

Cara mengurut zakar menggunakan GE Performance Oil, berserta panduan bergambar.
Teknik_Urutan_Zakar_Mengurut_Ge_Performance_Oil

MENGURUT

 1. Perlu dilakukan dari pangkal hingga ke takok (Kepala)
 2. Amaran > Jangan dilakukan  berlawanan arah hanya tarik sehala dari pangkal ke kepala zakar.
 3. Picit dengan lembut dan tarik dari pangkal ke takok.
 4. Memulih & melancarkan perjalanan darah ke kepala dapat meguatkan pancutan dan lebih keras dari kebiasaan.
 5. Masalah kemaluan bengkok dapat diatasi dengan kaedah ini cuma perlu diurut berlawanan dengan arah bengkok  secara eprlahan-lahan.

Teknik ini dapat melancarkan perjalanan angin dan darah supaya tidak mudah mengecut atau mengalami sejuk kebas.

Teknik_Urutan_Zakar_Mengasah_Ge_Performance_Oil

MENGASAH

 1. Mengatasi masalah ngilu & geli di bahagian kepala zakar untuk menambah masa berjimak agar lebih lama dan stabil setiap kali bersama.
 2. Perlu diasah menggunakkan pergelangan tapak tangan berhampiran tapak tangan(Bukan tapak tangan). Asah di kepala dan ditempat paling cepat anda merasai ngilu.
 3. Tahan ketika mengasah jangan sampai terpancut.
 4. Perlu dilakukan paling kurang 2-3x seminggu untuk merasai kesan(lagi lama masa asah lagi baik).

Teknik ini dapat mengatasi masalah ngilu dan menambah masa ketika berjimak.

Teknik_Urutan_Zakar_Berjabat_Ge_Performance_Oil

BERJABAT

 1. Terdapat dua lubang di kiri dan kanan zakar (lubang cincin) seperti lubang hidung.
 2. Permulaan rawatan akan merasa sakit & senak.
 3. Letakkan jari telunjuk dikiri dan kanan lubang cincin, tarik nafas dan tekan perlahan-lahan ke dalam lubang cincin.
 4. Tekan sehingga 1 inci kedalam lubang cincin. Lakukan sehingga hilang sakit dan senak.
 5. Sekiranya ingin megeluarkan jari seeloknya batuk sedkit bagi membantu proses pecah angin dan lendir dalam lubang cincin.

Teknik ini dapat menghilangkan angin di bahagian lubang serta ia boleh merangsang berserta menguat dan mengukuh.

Teknik_Urutan_Zakar_Mengasak_Ge_Performance_Oil

MENGASAK

 1. Tarik urat tunjang/besar dari pangkal lubang najis hingga ke bawah telur (paling kurang 2 minit ) lagi lama lagi.
 2. Perlu di amalkan paling kurang 2-3 kali seminggu untuk melihat perubahan (jika mahu perubahan secara mendadak lakukan dengan lebih kerap)
 3. Amaran! Jangan mengasak arah berlawanan.
 4. Pastikan kedudukan kaki dalam keadaan betul. Tapak kaki kiri bersentuhan dengan tapak kaki kanan.

Teknik ini dapat memberikan zakar lebih besar dan panjang.

Nak Tempah, Tapi Masih Tidak Yakin?

Jom lihat testimoni apa orang kata tentang GE Performance Oil
Privacy_GambirEmas

Privasi Anda Adalah Keutamaan Kami

Kami tidak akan menulis “GE PERFORMANCE OIL” pada bungkusan POS anda. Jadi kawan-kawan office anda tidak akan tahu isi kandungan didalam POS yang anda terima.

TEMPAH SEKARANG TANPA MALU DAN RISAU

testimoni-gambir-emas-harga-gambir-emas-gambir-emas-vs-gambir-jantan-kegunaan-gambir-emas-fungsi-gambir-emas-gel-gambi-jantan-tipu-gambir-sarawak-cara-guna-gambir-sarawak-gambir-emas-bahaya-gambir-emas-lulus-kkm-gambir-emas-testimoni-kesan-gambir-emas-sabun-gambir-emas-sabun-sado-khasiat-gambir-emas-sarawak-gambir-emas-online-cara-menggunakan-gambir-sarawak-gambir-sarawak-online-gambir-sarawak-asli-gambir-sarawak-review-khasiat-gambir-sarawak-sabun-gambir-sarawak-gambir-sarawak-blog-cara-pakai gambir-emas-serawak-apa-itu-gambir-emas-serawak-kayu-gambir-manfaat-dari-gambir-fungsi-gambir-untuk-lelaki-cara-pemakaian-gambir-gambir-tahan-lama-khasiat-gambir-serawak-untuk-lelaki-Ubat Kuat-Obat-Kuat-Gel-Gambir-Emas-Performance-Gel-Membantu-Melambatkan-Ejakulasi-Pra-Matang-Cepat-Pancut-Rahsia-Hebat-Di-Ranjang-Untuk-Para-Lelaki dan-Suami-Gel-Gambir-Emas-Beli-Secara-Online-Penghantaran-Percuma-Pengedar Rasmi-Dijamin-Sampai-Gambir-Emas-Mantap-Tahan-Lama-Besar-Keras-Panjang-Besar-tahan-lama-ubat-lelaki-mahu-zakar-tegang-dan-besar-produk-seks-lelaki-dan wanita-double-coconut-ubat-kuat-lelaki-yang-selamat-ubat-tahan-lama-paling berkesan-rahsia-18sx-focus-ubat-kuat-vimax-pasangan-anda-akan-mengerang kenikmatan-lintah-herba-semulajadi-testimony-supergel-pacak-langit-vigrx-extenze-proextender-catuaba-vakoou-sabun sado-top-man3-handsomeup-bathmate-energy-power-pump-automatic-power-ring ego-ring-vibrator-ring-penis-sleeve-vimax-delay-spray-pl-super-gel-imax-spray-stud 100-joy-play-maca-men-spray-men-secret-gel-minyak-lintah-gunung-tok-ayah minyak-belacak-teruna-semenax-volume-pills-vimax-volume-pheromax-pheromen 101-phero-x-pheromances-pherolins-secret-desire-pheromiss-thanyaporn-bio-anne breast tongkat ali pink nipple libi girl petua malam jumaat cara untuk besar dan panjangkan-zakar-isteri-tidak-puas-semenax-sense-oil-cream

Fungsi Ge Performance Oil :
Fungsi Ge Performance Oil adalah kaum lelaki dapat menambahkan saiz zakar yang di idamkan dengan mengamalkan menggunakan produk ini.

Khasiat GE Performance Oil

• Merawat peredaran darah pada zakar.
• Menghalang urat zakar daripada masuk angin.
• Memaksimumkan ereksi.
• Menambahkan saiz dan juga panjangkan zakar.
• Menguatkan otot zakar.
• Menambahkan ketegangan dan kekerasan pada zakar.
• Merawat masalah-masalah pada zakar.

JAMINAN OAR TEGUH UNTUK GE PERFORMANCE OIL !
Ge Performance Oil diyakini halal, 100% bahan semulajadi dan ia selamat digunakan dan tanpa bahan yang meragukan dan telah lulus ujian makmal (KKM) dengan No kelulusan (NOT 170301565 K)

Info Produk GE Performance Oil

Isi Kandungan 30ml
Tempoh penggunaan 1 Botol 30-40 kali (bergantung pada kekerapan)
No Pendaftaran KKM NOT170301565K
Syarikat Pengeluar 100% Bumiputera Islam dengan Kilang Berstatus GMP & Halal

TEMPAH SEKARANG DENGAN JAMINAN 100% WANG DIKEMBALIKAN DALAM TEMPOH 30 HARI

Anda tahu? kami begitu yakin dengan produk GE PERFORMANCE OIL ini akan berkesan merawat masalah yang anda hadapi, Insyallah. Oleh itu, jika anda membuat pesanan sekarang maka anda akan dilindungi dengan jaminan pemulangan wang bukan selama 7 hari tetapi kami meningkatkanya sehingga 30 hari selepas penerimaan barangan.

Andaikata anda tidak berpuas hati dengan keberkesanan produk ini, maka anda boleh minta kami kembalikan wang anda di dalam tempoh 30 hari setelah anda mencubanya sendiri seperti yang dicadangkan oleh kami.

Jadi tiada sebarang risiko untuk anda membuat tempahan produk ini sekarang!. Semua risiko berada di sebelah pihak kami untuk melihat anda kembali gembira dan bahagia bersama isteri tersayang!

TEMPAH SEKARANG DENGAN JAMINAN 100% WANG DIKEMBALIKAN DALAM TEMPOH 30 HARI

Anda tahu kami begitu yakin dengan produk Gel Gambir Emas ini akan berkesan merawat masalah yang anda hadapi, Insyallah. Oleh itu, jika anda membuat pesanan sekarang maka anda akan dilindungi dengan jaminan pemulangan wang bukan selama 7 hari tetapi kami meningkatkanya sehingga 30 hari selepas penerimaan barangan.

Andaikata anda tidak berpuas hati dengan keberkesanan produk ini, maka anda boleh minta kami kembalikan wang anda di dalam tempoh 30 hari setelah anda mencubanya sendiri.

Jadi tiada sebarang risiko untuk anda membuat tempahan produk ini sekarang!. Semua risiko berada di sebelah pihak kami untuk melihat anda kembali pulih dan bahagia bersama isteri tersayang!

Terlalu Banyak Produk TIRUAN Diluar Sana, Beli dan Pastikan ORIGINAL

Langkah-langkah dibawah boleh memastikan produk Gel Gambar Emas yang anda beli adalah yang ORIGINAL daripada kami.

TEMPAH SEKARANG TANPA SEBARANG KERAGUAN BARANGAN TIRUAN

Ge_Performance_Oil_Pengesahan_Melalui_QRCode

Pastikan anda membeli produk Original GE Performance Oil, Semua produk kami mempunyai label hologram.

testimoni-gambir-emas-harga-gambir-emas-gambir-emas-vs-gambir-jantan-kegunaan-gambir-emas-fungsi-gambir-emas-gel-gambi-jantan-tipu-gambir-sarawak-cara-guna-gambir-sarawak-gambir-emas-bahaya-gambir-emas-lulus-kkm-gambir-emas-testimoni-kesan-gambir-emas-sabun-gambir-emas-sabun-sado-khasiat-gambir-emas-sarawak-gambir-emas-online-cara-menggunakan-gambir-sarawak-gambir-sarawak-online-gambir-sarawak-asli-gambir-sarawak-review-khasiat-gambir-sarawak-sabun-gambir-sarawak-gambir-sarawak-blog-cara-pakai gambir-emas-serawak-apa-itu-gambir-emas-serawak-kayu-gambir-manfaat-dari-gambir-fungsi-gambir-untuk-lelaki-cara-pemakaian-gambir-gambir-tahan-lama-khasiat-gambir-serawak-untuk-lelaki-Ubat Kuat-Obat-Kuat-Gel-Gambir-Emas-Performance-Gel-Membantu-Melambatkan-Ejakulasi-Pra-Matang-Cepat-Pancut-Rahsia-Hebat-Di-Ranjang-Untuk-Para-Lelaki dan-Suami-Gel-Gambir-Emas-Beli-Secara-Online-Penghantaran-Percuma-Pengedar Rasmi-Dijamin-Sampai-Gambir-Emas-Mantap-Tahan-Lama-Besar-Keras-Panjang-Besar-tahan-lama-ubat-lelaki-mahu-zakar-tegang-dan-besar-produk-seks-lelaki-dan wanita-double-coconut-ubat-kuat-lelaki-yang-selamat-ubat-tahan-lama-paling berkesan-rahsia-18sx-focus-ubat-kuat-vimax-pasangan-anda-akan-mengerang kenikmatan-lintah-herba-semulajadi-testimony-supergel-pacak-langit-vigrx-extenze-proextender-catuaba-vakoou-sabun sado-top-man3-handsomeup-bathmate-energy-power-pump-automatic-power-ring ego-ring-vibrator-ring-penis-sleeve-vimax-delay-spray-pl-super-gel-imax-spray-stud 100-joy-play-maca-men-spray-men-secret-gel-minyak-lintah-gunung-tok-ayah minyak-belacak-teruna-semenax-volume-pills-vimax-volume-pheromax-pheromen 101-phero-x-pheromances-pherolins-secret-desire-pheromiss-thanyaporn-bio-anne breast tongkat ali pink nipple libi girl petua malam jumaat cara untuk besar dan panjangkan-zakar-isteri-tidak-puas-semenax-sense-oil-cream

VISUAL : Lihat ciri-ciri hologram ini pada produk Gambir Emas seperti Logo, Kod QR, Hologram dan Nombor Siri.

Ge_Performance_Oil_Pengesahan_Melalui_Telefon

IMBAS : Imbas Kod QR, selepas mengimbas anda akan diarahkan ke website untuk pengesahkan. (Lihat Video)

Ge_Performance_Oil_Pengesahan_Melalui_Cahaya

CAHAYA : Anda boleh melihat logo ‘OAR’ bertukar saiz apabila label diletakkan dibawah cahaya lampu.

Pesanan : Sila berhati-hati dengan produk tiruan yang tidak mempunyai sticker hologram yang kemungkinan mengandungi bahan yang tidak diluluskan oleh KKM boleh memudaratkan anda apabila menggunakanya dan juga harga barangan yang tidak masuk akal, jadilah pengguna yang bijak, fikir sebelum membeli buatlah pilihan yang tepat.

Dengan Bantuan GE Performance Oil, Lebih Ramai SUAMI HEBAT Telah mendapat apa yang diidamkan oleh isteri tersayang, Ingat Ge Performance Oil ingat G.E Herbs

Anda Bila Lagi?

HARGA SEMEMANGNYA MAMPU MILIK

Tunggu Dulu.. Jika anda beli sekarang kami akan memberikan eBook PERCUMA dalam Bahasa Melayu untuk anda yang bernilai RM199!

Tunggu Dulu.. Jika anda beli sekarang kami akan memberikan eBook PERCUMA dalam Bahasa Melayu untuk anda yang bernilai RM199!

eBook yang ditulis oleh Ibnu Yusof ini akan diberi PERCUMA! ya saya ulangi PERCUMA untuk pelanggan-pelanggan Gambir.My yang membeli produk dengan kami. eBook ini mengandungi 300 halaman dengan isi yang padat berserta gambar. Saya ingatkan, buku ini bukan buku Kamasutra yang biasa anda lihat penuh dengan gambar posisi seks semata-mata.

Di dalam eBook Permata Yang Hilang ini terdapat pelbagai topik Seni Nafkah Batin yang terdiri daripada tajuk-tajuk yang sangat menarik seperti bab penjagaan badan, posisi-posisi jimak, petua ketika jimak, pemulihan prestasi, senaman kekuatan batin dan lain-lain lagi, anda boleh dapatkan eBook ini secara PERCUMA apabila membeli Gel Gambir Emas dengan kami di Gambir.My, untuk maklumat lanjut topik-topik didalam buku ini anda boleh tekan disini

eBook yang ditulis oleh Ibnu Yusof ini akan diberi PERCUMA! ya saya ulangi PERCUMA untuk pelanggan-pelanggan Gambir.My yang membeli produk dengan kami. eBook ini mengandungi 300 halaman dengan isi yang padat berserta gambar. Saya ingatkan, buku ini bukan buku Kamasutra yang biasa anda lihat penuh dengan gambar posisi seks semata-mata.

Di dalam eBook Permata Yang Hilang ini terdapat pelbagai topik Seni Nafkah Batin yang terdiri daripada tajuk-tajuk yang sangat menarik seperti bab penjagaan badan, posisi-posisi jimak, petua ketika jimak, pemulihan prestasi, senaman kekuatan batin dan lain-lain lagi, anda boleh dapatkan eBook ini secara PERCUMA apabila membeli Gel Gambir Emas dengan kami di Gambir.My, untuk maklumat lanjut topik-topik didalam buku ini anda boleh tekan disini

Untuk TEBAL, PANJANG, BESAR dan TEGANG!

ubat kuat lelaki gambir emas belisekarangbuttongambiremas

Untuk TEBAL, PANJANG, BESAR dan TEGANG!

ubat kuat lelaki gambir emas belisekarangbuttongambiremas

Kenapa Perlu Menunggu Jika Boleh Bersemuka (COD)

Kota Bharu, Tumpat, Wakaf Bharu, Pasir Mas dan Bachok

Hubungi/Whatsapp En Aiman : 013-354 4195

Kuala Terengganu, Kuala Nerus dan Batu Rakit

Hubungi/Whatsapp En Rizman Khairuddin : 011-1010 3626

Dungun, Rantau Abang, Paka dan Kerteh

Hubungi/Whatsapp En Qayyum : 014-825 5473

Kemaman, Chukai, Kijal dan Cherating

Hubungi/Whatsapp En Arif : 019-986 0056

Kuala Berang, Kampong Baharu, Kampung Sekayu, Kampung Bukit Ara dan Pekan Ajil

Hubungi/Whatsapp En Hafiz : 017-972 8351

Kuantan, Gambang, Pekan, Beserah, Balok, Sungai Lembing dan Balok

Hubungi/Whatsapp En Firdaus : 013-917 6157

Pekan, Kampung Seberang, Kampung Alur Pasir dan Kuala Pahang

Hubungi/Whatsapp En Ahmad : 013-917 6157

Indera Mahkota, Taman Permatang Badak, Semambu, Bukit Goh, Paya Besar dan Kampung Soi

Hubungi/Whatsapp En Nizam : 017-900 6819

Muar, Batu Pahat dan Segamat

Hubungi/Whatsapp En Firdaus : 011-1148 4877

Johor Bahru, Bukit Indah, Nusajaya, Bandar Putra, Taman Universiti, Bandar Baru Uda, Skudai dan Taman Perling

Hubungi/Whatsapp En Azam: 010-313 5123

Bandar Melaka, Semabok, Sungai Rambai, Kesang dan Muar

Hubungi/Whatsapp En Fikri : 011-3985 8645

Seremban, Seremban 2, Nilai, Labu, Sepang, LCCT, KLIA, KLIA 2, dan ENSTEK, Bandar Tasik Selatan (BTS) / Terminal Bersepadu Selatan (TBS)

Hubungi/Whatsapp En Hazwan : 017-668 0718

Mambau, Sendayan dan Bandar Springhill

Hubungi/Whatsapp En Ashraff : 017-646 6291

Port Dickson, Linggi, Senawang, Pedas, Tampin, Lubok China, Alor Gajah dan Masjid Tanah

Hubungi/Whatsapp En Najib : 018-290 9799

Setiawangsa, Wangsa Maju, Titiwangsa, Ulu Klang, Ampang Jaya, Keramat dan Bukit Bintang

Hubungi/Whatsapp En Irfan : 010-423 7300

Shah Alam, Setia Alam, Bukit Jelutong, Seksyen7 dan Kota Kemuning

Hubungi/Whatsapp En Faizal : 017-334 1981

Petaling Jaya, Casa Utama, Tropicana, Bandar Utama, Damansara Damai dan Kota Damansara

Hubungi/Whatsapp En Shazwan : 017-587 7507

Putrajaya, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi, Cyberjaya, Banting dan Bandar Baru Salak Tinggi

Hubungi/Whatsapp En Zul Azmi : 013-478 4122

Kuala Selangor, Bandar Melawati dan Tanjung Karang

Hubungi/Whatsapp En Khai Azhar : 019-640 0544 

Lembah Klang, Taman Sri Andalas, Seksyen 7, Setia Alam, Taman Klang Utama, Port Klang dan Bandar Bukit Tinggi

Hubungi/Whatsapp En Addy : 013-224 4455 

Seri Iskandar, Batu Gajah, Ipoh, Bota, Manong dan Kuala Kangsar

Hubungi/Whatsapp Fakri : 013-587 4386

Gerik

Hubungi/Whatsapp Khar : 013-414 4333

George Town, Tanjung Bungah, Jelutong, Gelugor, Butterworth, Bukit Mertajam dan Seberang Perai Utara

Hubungi/Whatsapp En Farid Nabil : 012-524 4408

Sungai Petani, Kulim, Mertajam, Lunas, Simpang Empat, Kepala Batas dan Padang Serai

Hubungi/Whatsapp En Mohamad Nabil : 012-524 4408

Ejen Jitra, Kepala Batas, Kodiang, Arau dan Kangar

Hubungi/Whatsapp En Faiz Fazuan : 019-578 9089

Kangar, Arau, Changlun dan Jitra

Hubungi/Whatsapp En Faiz Fazuan : 019-578 9089

Kangar, Arau, Changlun dan Jitra

Bintulu, Pantai Tanjung, Batu Bintulu dan Tanjung Kidurong (Sarawak)

Hubungi/Whatsapp En Akmal : 019-417 3048

Bandar Sibu (Sarawak)

Hubungi/Whatsapp/Wechat : 014-883 3114

Telupid dan Beluran (Sabah)

Hubungi/Whatsapp En Saw Chin : 013-888 1891

Kota Kinabalu, Tanjung Aru, Petagas dan Inanam (Sabah)

Hubungi/Whatsapp En Supandi : 016-276 5945

Untuk Makluman Semua : Pembelian melalui ejen kami melalui (COD) anda hanya akan mendapat hadiah eBook Permata Yang Hilang sahaja, untuk PROMOSI Vibrating Cock Ring, Baju Eksklusif Gambir.My, Sampel BigGun, Sampel GE Herba 44 dan Penghantaran secara PERCUMA, hadiah hanya akan diberikan untuk pembelian melalui WEBSITE Gambir.My sahaja.

Kenapa Perlu Menunggu? Jom(COD)

Kota Bharu, Tumpat, Wakaf Bharu, Pasir Mas dan Bachok

Hubungi/Whatsapp En Aiman : 013-354 4195

Kuala Terengganu, Kuala Nerus dan Batu Rakit

Hubungi/Whatsapp En Rizman Khairuddin : 011-1010 3626

Dungun, Rantau Abang, Paka dan Kerteh

Hubungi/Whatsapp En Qayyum : 014-825 5473

Kemaman, Chukai, Kijal dan Cherating

Hubungi/Whatsapp En Arif : 019-986 0056

Kuala Berang, Kampong Baharu, Kampung Sekayu, Kampung Bukit Ara dan Pekan Ajil

Hubungi/Whatsapp En Hafiz : 017-972 8351

Kuantan, Gambang, Pekan, Beserah, Balok, Sungai Lembing dan Balok

Hubungi/Whatsapp En Firdaus : 013-917 6157

Pekan, Kampung Seberang, Kampung Alur Pasir dan Kuala Pahang

Hubungi/Whatsapp En Ahmad : 013-917 6157

Indera Mahkota, Taman Permatang Badak, Semambu, Bukit Goh, Paya Besar dan Kampung Soi

Hubungi/Whatsapp En Nizam : 017-900 6819

Muar, Batu Pahat dan Segamat

Hubungi/Whatsapp En Firdaus : 011-1148 4877

Johor Bahru, Bukit Indah, Nusajaya, Bandar Putra, Taman Universiti, Bandar Baru Uda, Skudai dan Taman Perling

Hubungi/Whatsapp En Azam: 010-313 5123

Bandar Melaka, Semabok, Sungai Rambai, Kesang dan Muar

Hubungi/Whatsapp En Fikri : 011-3985 8645

Seremban, Seremban 2, Nilai, Labu, Sepang, LCCT, KLIA, KLIA 2, dan ENSTEK, Bandar Tasik Selatan (BTS) / Terminal Bersepadu Selatan (TBS)

Hubungi/Whatsapp En Hazwan : 017-668 0718

Mambau, Sendayan dan Bandar Springhill

Hubungi/Whatsapp En Ashraff : 017-646 6291

Port Dickson, Linggi, Senawang, Pedas, Tampin, Lubok China, Alor Gajah dan Masjid Tanah

Hubungi/Whatsapp En Najib : 018-290 9799

Setiawangsa, Wangsa Maju, Titiwangsa, Ulu Klang, Ampang Jaya, Keramat dan Bukit Bintang

Hubungi/Whatsapp En Irfan : 010-423 7300

Shah Alam, Setia Alam, Bukit Jelutong, Seksyen7 dan Kota Kemuning

Hubungi/Whatsapp En Faizal : 017-334 1981

Petaling Jaya, Casa Utama, Tropicana, Bandar Utama, Damansara Damai dan Kota Damansara

Hubungi/Whatsapp En Shazwan : 017-587 7507

Putrajaya, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi, Cyberjaya, Banting dan Bandar Baru Salak Tinggi

Hubungi/Whatsapp En Zul Azmi : 013-478 4122

Kuala Selangor, Bandar Melawati dan Tanjung Karang

Hubungi/Whatsapp En Khai Azhar : 019-640 0544 

Lembah Klang, Taman Sri Andalas, Seksyen 7, Setia Alam, Taman Klang Utama, Port Klang dan Bandar Bukit Tinggi

Hubungi/Whatsapp En Addy : 013-224 4455 

Seri Iskandar, Batu Gajah, Ipoh, Bota, Manong dan Kuala Kangsar

Hubungi/Whatsapp Fakri : 013-587 4386

Gerik

Hubungi/Whatsapp Khar : 013-414 4333

George Town, Tanjung Bungah, Jelutong, Gelugor, Butterworth, Bukit Mertajam dan Seberang Perai Utara

Hubungi/Whatsapp En Farid Nabil : 012-524 4408

Sungai Petani, Kulim, Mertajam, Lunas, Simpang Empat, Kepala Batas dan Padang Serai

Hubungi/Whatsapp En Mohamad Nabil : 012-524 4408

Ejen Jitra, Kepala Batas, Kodiang, Arau dan Kangar

Hubungi/Whatsapp En Faiz Fazuan : 019-578 9089

Kangar, Arau, Changlun dan Jitra

Hubungi/Whatsapp En Faiz Fazuan : 019-578 9089

Bintulu, Pantai Tanjung, Batu Bintulu dan Tanjung Kidurong (Sarawak)

Hubungi/Whatsapp En Akmal : 019-417 3048

Bandar Sibu (Sarawak)

Hubungi/Whatsapp/Wechat : 014-883 3114

Telupid dan Beluran (Sabah)

Hubungi/Whatsapp En Saw Chin : 013-888 1891

Kota Kinabalu, Tanjung Aru, Petagas dan Inanam (Sabah)

Hubungi/Whatsapp En Supandi : 016-276 5945

Untuk Makluman Semua : Pembelian melalui ejen kami melalui (COD) anda hanya akan mendapat hadiah eBook Permata Yang Hilang sahaja, untuk PROMOSI Vibrating Cock Ring, Baju Eksklusif Gambir.My, Sampel BigGun, Sampel GE Herba 44 dan Penghantaran secara PERCUMA, hadiah hanya akan diberikan untuk pembelian melalui WEBSITE Gambir.My sahaja.

Soalan-Soalan Lazim (FAQ)

Anda Tanya Kami Jawab?

Ya syarikat kami berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia dibawah nama LEDAKAN DIGITAL nombor pendaftaran syarikat kami ialah TR0162607-H. Selain itu nombor akaun bank syarikat kami juga berdaftar dibawah nama yang sama, oleh itu tiada kekeliruan akan berlaku apabila pembayaran dilakukan.

Selain daripada COD anda juga boleh menggunakan Cash Deposit, Visa, Master Card dan semua jenis pembayaran FPX (Cimb Click.Maybank2U dan lain-lain) melalui penggunaan Senang Pay untuk melakukan transaksi pembayaran kepada kami.

Jenis Bank : CIMB Bank
Nama Bank : Ledakan Digital
No. Akaun : 860 270 3757

Jenis Bank : Maybank
Nama Bank : Ledakan Digital
No. Akaun : 5630 1926 1818

Proses penghantaran biasanya mengambil masa 1-5 hari untuk kawasan semenanjung Malaysia dan 3-7 hari untuk Sabah dan Sarawak waktu bekerja, untuk sampai kepada pelanggan bergantung pada lokasi penerima (Selepas bayaran disahkan). Tracking number Poslaju/Skynet akan diberikan untuk tujuan semakan penghantaran dikemudian hari.

Nota :  Pada hari Jumaat, Sabtu dan Cuti Umum tiada penghantaran akan dilakukan. Untuk makluman penghantaran melalui COD akan berjalan seperti biasa.

Ya, cara penggunaan akan diberikan bersama didalam kotak. Namun begitu, sekiranya tiada, saya boleh berikan cara penggunaan produk melalui Whatsapp (Softcopy). Sila Whatsapp saya di talian 011-1010 3626

Teknik_Urutan_Zakar_Mengurut_Ge_Performance_Oil

MENGURUT

 1. Perlu dilakukan dari pangkal hingga ke takok (Kepala)
 2. Amaran > Jangan dilakukan  berlawanan arah hanya tarik sehala dari pangkal ke kepala zakar.
 3. Picit dengan lembut dan tarik dari pangkal ke takok.
 4. Memulih & melancarkan perjalanan darah ke kepala dapat meguatkan pancutan dan lebih keras dari kebiasaan.
 5. Masalah kemaluan bengkok dapat diatasi dengan kaedah ini cuma perlu diurut berlawanan dengan arah bengkok  secara eprlahan-lahan.

Teknik ini dapat melancarkan perjalanan angin dan darah supaya tidak mudah mengecut atau mengalami sejuk kebas.

Teknik_Urutan_Zakar_Berjabat_Ge_Performance_Oil

BERJABAT

 1. Terdapat dua lubang di kiri dan kanan zakar (lubang cincin) seperti lubang hidung.
 2. Permulaan rawatan akan merasa sakit & senak.
 3. Letakkan jari telunjuk dikiri dan kanan lubang cincin, tarik nafas dan tekan perlahan-lahan ke dalam lubang cincin.
 4. Tekan sehingga 1 inci kedalam lubang cincin. Lakukan sehingga hilang sakit dan senak.
 5. Sekiranya ingin megeluarkan jari seeloknya batuk sedkit bagi membantu proses pecah angin dan lendir dalam lubang cincin.

Teknik ini dapat menghilangkan angin di bahagian lubang serta ia boleh merangsang berserta menguat dan mengukuh.

Teknik_Urutan_Zakar_Mengasah_Ge_Performance_Oil

MENGASAH

 1. Mengatasi masalah ngilu & geli di bahagian kepala zakar untuk menambah masa berjimak agar lebih lama dan stabil setiap kali bersama.
 2. Perlu diasah menggunakkan pergelangan tapak tangan berhampiran tapak tangan(Bukan tapak tangan). Asah di kepala dan ditempat paling cepat anda merasai ngilu.
 3. Tahan ketika mengasah jangan sampai terpancut.
 4. Perlu dilakukan paling kurang 2-3x seminggu untuk merasai kesan(lagi lama masa asah lagi baik).

Teknik ini dapat mengatasi masalah ngilu dan menambah masa ketika berjimak.

Teknik_Urutan_Zakar_Mengasak_Ge_Performance_Oil

MENGASAK

 1. Tarik urat tunjang/besar dari pangkal lubang najis hingga ke bawah telur (paling kurang 2 minit ) lagi lama lagi.
 2. Perlu di amalkan paling kurang 2-3 kali seminggu untuk melihat perubahan (jika mahu perubahan secara mendadak lakukan dengan lebih kerap)
 3. Amaran! Jangan mengasak arah berlawanan.
 4. Pastikan kedudukan kaki dalam keadaan betul. Tapak kaki kiri bersentuhan dengan tapak kaki kanan.

Teknik ini dapat memberikan zakar lebih besar dan panjang.

Ya boleh, Ejen kami diseluruh pelusuk Malaysia, sila lihat di senarai Ejen COD kami di sini.

Kami juga membuka peluang kepada anda jika berminat menjadi ejen produk kami. Sila whatsapp 011-1010 3626 untuk maklumat lanjut.

Untuk Makluman Semua : Pembelian melalui ejen kami melalui (COD), anda hanya akan mendapat hadiah eBook Permata Yang Hilang sahaja, untuk PROMOSI Vibrating Cock Ring, Baju Eksklusif Gambir.My, Sampel BigGun, Sampel GE Herba 44 dan Penghantaran secara PERCUMA, hadiah hanya akan diberikan untuk pembelian Online melalui WEBSITE Gambir.My sahaja.

Bagi yang sudah membuat bayaran tetapi belum mendapat ebook seperti yang dijanjikan, sila whatsapp kami di talian 011-1010 3626 untuk mendapat link download ebook permata yang hilang berharga RM199. Sila kepilkan sekali resit bayaran atau nombor invois untuk memudahkan proses tersebut.

Berat sebotol GE Performance Oil ialah sebanyak 30 ml dan boleh digunakan sehingga 40 hari penggunaan secara berterusan bergantung kepada kekerapan anda menggunakanya. Tarikh luput GE Performance Oil pula selama 12 bulan.

Kesemua Produk Keluaran OAR TEGUH mempunyai Kelulusan KKM Sila rujuk nombor pendaftaran dibawah ini :
1. GE PERFORMANCE GEL – NOT170301566K
2. GE PERFORMANCE OIL – NOT170301565K
3. GE CHE’ BUNGA – NOT170301564K
4. HERBA 44 – MAL20012974TC

Buat masa ini kami belum menerima sebarang aduan mengenai kesan sampingan yang buruk tentang penggunaan GE Performance Oil. Kandungan utama produk ini adalah dari bahan-bahan organik, herba dan semujadi seperti Minyak Lintah, Minyak Ikan Belacak dan juga Minyak Dhob. Ianya juga bersih dan lulus KKM.

Ada beberapa perbezaan yang sangat ketara dapat disimpulkan terhadap perbezaan ketiga-tiga produk ini. Untuk lebih jelas sila klik di sini.

Tidak, Untuk makluman semua Gel Gambir Emas direka khas untuk memberi lebih ketahanan dan dapat mengatasi masalah cepat pancut (pramatang) semasa anda berjimak dengan orang tersayang, manakala GE Performance Oil dihasilkan untuk para lelaki yang bermasalah kerana mempunyai zakar yang kecil, pendek dan tidak keras, dan berhajat untuk mendapatkan saiz zakar yang diidamkan dengan melakukan urutan pada setiap hari dengan GE Performance Oil.

GambirEmas_GePerformanceOil_NotaPenting

Nota penting, anda wajib tahu!

Pastikan anda membeli produk original GE Performance Oil, Semua produk kami mempunyai label hologram. Sila berhati-hati dengan produk tiruan yang tidak mempunyai sticker hologram yang kemungkinan mengandungi bahan yang tidak diluluskan oleh KKM dan juga harga produk yang tidak masuk akal, jadilah pengguna yang bijak, fikir sebelum membeli buatlah pilihan yang tepat.

Proses penghantaran biasanya mengambil masa 1-5 hari untuk kawasan semenanjung Malaysia dan 3-7 hari untuk Sabah dan Sarawak waktu bekerja, untuk sampai kepada pelanggan bergantung pada lokasi penerima (Selepas bayaran disahkan). Tracking number Poslaju/Skynet akan diberikan untuk tujuan semakan penghantaran dikemudian hari.

Privasi anda adalah keutamaan kami. Kami tidak akan menulis sebarang perkataan yang mengambarkan produk seks pada bungkusan POS anda. Jadi kawan-kawan office anda tidak akan tahu isi kandungan didalam POS yang anda terima.