GE_Herbs_Ejen_Gambir_Emas_Herba_44_Performance_Oil_Hafiz_Kuala_Berang_01110103626
Gel Gambir Emas kini Boleh di COD di Negeri Terengganu Kawasan Kuala Berang, Kampong Baharu, Kampung Sekayu, Kampung Bukit Ara dan Pekan Ajil
July 19, 2017
Petua_Tips_Tahan_Lama_dan_Lambat_Pancut_keluar_Air_Mani_dengan_Ubat_Gel_Gambir_Emas
Petua/Tips Tahan Lama dan Lambat Pancut daripada keluar Air Mani
August 3, 2017

Hati-hati Produk Gambir Emas Tiruan dan Tipu dipasaran yang Berharga Sangat Murah dan Tidak Berkesan

Gambir_Emas_Tiruan_vs_Original

Gambir_Emas_Tiruan_vs_Original

Jom Review cara mengenali dan mengetahui Gambir Emas Original (Kotak Baharu)

GambirEmas_NewPack_ExtraSecurity_Front_Mobile
Jom kita lihat dulu apakah perbezaan Gambir Emas Original dengan yang tiruan, dibawah ini kami akan tunjukan ciri-ciri Gel Gambir Emas terbaru dan Original dari pihak OAR Teguh.
Ciri_Ciri_Gel_Gambir_Emas_Original_01
Mempunyai QR code beserta nombor siri yang unik untuk disemak keasliannya.
Ciri_Ciri_Gel_Gambir_Emas_Original_03
Kotak dalam yang baru dibuat daripada plastik yang dan bukannya kertas, ianya juga mesra pengguna.
Ciri_Ciri_Gel_Gambir_Emas_Original_05
Tulisan 4 in 1 digantikan dengan Logo G.E Herbs
Ciri_Ciri_Gel_Gambir_Emas_Original_07
Rekaan logo baru bertulis G.E Herbs dan dikelilingi oleh rekabentuk padi dan dibawahnya ditulis Company of Helthy Product dan logo Gambir Emas Performance Gel.
Ciri_Ciri_Gel_Gambir_Emas_Original_02
Terdapat logo OAR Teguh disebelah bucu kotak kiri (Atas)
Ciri_Ciri_Gel_Gambir_Emas_Original_04
Logo Gambir Emas dicetak terus pada botol dan tidak lagi menggunakan sticker biasa.
Ciri_Ciri_Gel_Gambir_Emas_Original_06
Warna merah pada kotak baharu lebih gelap dan menonjol. Jenis kotak pula ialah matte (tidak berkilat) dan bukanya glossy (berkilat) seperti sebelum ini.
Ciri_Ciri_Gel_Gambir_Emas_Original_08
Logo G.E Herbs, OAR dan Gambir Emas dihadapan kotak  jika disentuh akan terasa timbul, berkilat dan licin ia dipanggil sebagai UV Spot 

PERHATIAN

Pihak OAR Teguh dan Gambir.My tidak akan bertanggung jawab kepada pembeli yang membeli barangan tiruan atau palsu diluar sana. Sila pastikan anda membeli barangan yang original dengan ejen-ejen Gambir Emas yang sah. Harga untuk satu unit Gambir Emas ialah RM90. Jika anda merasa ragu sila hubungi kami di talian 011-1010 3626 untuk pertanyaan lanjut.

GAMBIR EMAS MALL

Dibawah ini adalah ciri-ciri Gel Gambir Emas tiruan yang senang untuk di buat, kerana masalah keselamatan pada kotak yang lemah (Kotak lama)

testimoni-gambir-emas-harga-gambir-emas-gambir-emas-vs-gambir-jantan-kegunaan-gambir-emas-fungsi-gambir-emas-gel-gambi-jantan-tipu-gambir-sarawak-cara-guna-gambir-sarawak-gambir-emas-bahaya-gambir-emas-lulus-kkm-gambir-emas-testimoni-kesan-gambir-emas-sabun-gambir-emas-sabun-sado-khasiat-gambir-emas-sarawak-gambir-emas-online-cara-menggunakan-gambir-sarawak-gambir-sarawak-online-gambir-sarawak-asli-gambir-sarawak-review-khasiat-gambir-sarawak-sabun-gambir-sarawak-gambir-sarawak-blog-cara-pakai gambir-emas-serawak-apa-itu-gambir-emas-serawak-kayu-gambir-manfaat-dari-gambir-fungsi-gambir-untuk-lelaki-cara-pemakaian-gambir-gambir-tahan-lama-khasiat-gambir-serawak-untuk-lelaki-Ubat Kuat-Obat-Kuat-Gel-Gambir-Emas-Performance-Gel-Membantu-Melambatkan-Ejakulasi-Pra-Matang-Cepat-Pancut-Rahsia-Hebat-Di-Ranjang-Untuk-Para-Lelaki dan-Suami-Gel-Gambir-Emas-Beli-Secara-Online-Penghantaran-Percuma-Pengedar Rasmi-Dijamin-Sampai-Gambir-Emas-Mantap-Tahan-Lama-Besar-Keras-Panjang-Besar-tahan-lama-ubat-lelaki-mahu-zakar-tegang-dan-besar-produk-seks-lelaki-dan wanita-double-coconut-ubat-kuat-lelaki-yang-selamat-ubat-tahan-lama-paling berkesan-rahsia-18sx-focus-ubat-kuat-vimax-pasangan-anda-akan-mengerang kenikmatan-lintah-herba-semulajadi-testimony-supergel-pacak-langit-vigrx-extenze-proextender-catuaba-vakoou-sabun sado-top-man3-handsomeup-bathmate-energy-power-pump-automatic-power-ring ego-ring-vibrator-ring-penis-sleeve-vimax-delay-spray-pl-super-gel-imax-spray-stud 100-joy-play-maca-men-spray-men-secret-gel-minyak-lintah-gunung-tok-ayah minyak-belacak-teruna-semenax-volume-pills-vimax-volume-pheromax-pheromen 101-phero-x-pheromances-pherolins-secret-desire-pheromiss-thanyaporn-bio-anne breast tongkat ali pink nipple libi girl petua malam jumaat cara untuk besar dan panjangkan-zakar-isteri-tidak-puas-semenax-sense-oil-cream
Jom kita lihat dulu apakah perbezaan Gambir Emas Original dengan yang tiruan, dibawah ini kami akan tunjukan ciri-ciri Gel Gambir Emas Tiruan kebiasaanya kotak lama oleh kerana masalah keselamatan bungkusan yang lemah.
Ciri_Ciri_Gel_Gambir_Emas_Tiruan_01
Rekaan logo Gambir Emas yang lama tidak lagi dikeluarkan oleh pihak kami.
Ciri_Ciri_Gel_Gambir_Emas_Tiruan_03
Tulisan pada sebelah sisi kotak masih bertulis 4 in 1 seperti dalam gambar yang ditunjukkan.
Ciri_Ciri_Gel_Gambir_Emas_Tiruan_05
Kotak pada bahagian dalam untuk meletakan Gambir Emas masih menggunakan kertas dan bukanya plastik seperti sekarang.
Ciri_Ciri_Gel_Gambir_Emas_Tiruan_07
Tulisan pada kotak tidak timbul seperti kotak baharu.
Ciri_Ciri_Gel_Gambir_Emas_Tiruan_02
Warna merah pada kotak cerah dan berkilat (Glossy) dan cetakan logo adalah pudar.
Ciri_Ciri_Gel_Gambir_Emas_Tiruan_04
Label pada botol Gambir Emas menggunakan pelekat (Sticker) dan boleh ditanggalkan atau dikoyak.
Ciri_Ciri_Gel_Gambir_Emas_Tiruan_06
QR Kod lama telah di tiru oleh orang yang tidak bertanggung jawab, Sila pastikan anda menerima barangan dengan QR Baru. Nota : QR Kod Baru tidak mempunyai logo Gambir Emas seperti QR Kod lama. Logo yang dipaparkan ialah OAR Teguh yang berkilau (Warna Silver). Jika ada penjual menjual dengan QR Kod dikoyakan juga adalah ciri-ciri utama Gambir Emas tiruan.

Kredit : Semua Gambar Ilustrasi dalam laman ini diambil daripada En. Saifullah