Gambir_Emas_Tiruan_vs_Original
Hati-hati Produk Gambir Emas Tiruan dan Tipu dipasaran yang Berharga Sangat Murah dan Tidak Berkesan
July 22, 2017
Doa-untuk-Merawat-Lemah-Tenaga-Batin-dan-Jenis-Mati-Pucuk
Doa untuk Merawat Lemah Tenaga Batin dan Jenis Mati Pucuk
August 4, 2017
Petua_Tips_Tahan_Lama_dan_Lambat_Pancut_keluar_Air_Mani_dengan_Ubat_Gel_Gambir_Emas

Petua_Tips_Tahan_Lama_dan_Lambat_Pancut_keluar_Air_Mani_dengan_Ubat_Gel_Gambir_Emas

Petua_Tips_Tahan_Lama_dan_Lambat_Pancut_keluar_Air_Mani_dengan_Ubat_Gel_Gambir_Emas

Ini adalah artikel berkenaan cara untuk melambatkan pancutan air mani bila bersama dengan orang tersayang. Jom baca sampai habis dan jika ianya berguna, silakan ”share”

Salam sejahtera,
Sebelum saya bercerita panjang lebar, saya ingin berkongsi satu kisah.
Cikgu Yati (bukan nama sebenar) merupakan seorang guru di sebuah sekolah menengah di Selangor. Beliau telah mendirikan rumah tangga selama 2 tahun dengan suaminya, Cikgu Din (bukan nama sebenar).
Beliau seorang guru yang tegas, berdedikasi dan ceria ketika menjalankan tugas di sekolah.
Tetapi sepanjang perkahwinan beliau selama 2 tahun, Cikgu Yati tidak pernah merasakan kepuasan dan kenikmatan seks yang sepatutnya ketika bersama suaminya.
Sebabnya, suami Cikgu Yati terlalu cepat memancutkan air mani (tidak tahan lama) ketika hubungan seks, 5 minit dah pancut, ini menyebabkan Cikgu Yati tidak merasa puas, dan membuatkan cikgu Yati lagi merasa tertekan dan muram.
Cikgu Din tidak tahu yang isterinya tidak pernah merasa kepuasan seks kerana setiap kali Cikgu Din bertanya kepada Cikgu Yati sama ada puas atau tidak, setiap kali selepas hubungan seks, Cikgu Yati hanya mengatakan puas. Tetapi Cikgu Yati hanya berpura- berpura sahaja.
Satu hari, Cikgu Yati terpaksa memberitahu kepada suaminya tentang masalah dia tidak puas ketika seks bersama suaminya dan Cikgu Yati mencadangkan supaya suaminya pergi berubat, berurut, bersenam, makan makanan tambahan atau memakai produk seks yang membolehkan suaminya bertahan lebih lama ketika diranjang semasa bersama.
Lelaki tidak dapat lari dari egonya, Cikgu Din tidak mengendahkan cadangan Cikgu Yati. Akhirnya, Cikgu Yati telah memfailkan tuntutan fasakh di Mahkamah Syariah. Selepas beberapa ketika, mereka pun bercerai. Ini kerana Cikgu Yati tidak mendapat kepuasan di bilik tidur.
Tidak beberapa lama kemudian, Cikgu Yati telah berkahwin dengan lelaki lain. Sekarang Cikgu Yati sangat bahagia kerana suami barunya yang dapat bertahan lebih lama ketika hubungan seks  mereka. Rupanya Gel Gambir Emas adalah rahsia suami barunya.

Rupanya Gel Gambir Emas adalah rahsia suami barunya.

.

Okay dah baca? Baca yang bawah ini pula.

Kepada rakan-rakan sama ada bakal suami, suami kepada seorang isteri ataupun suami yang berpoligami. Saban hari kita sering didedahkan dengan pelbagai permasalahan dalam institusi perkahwinan yang berpunca dengan masalah di ranjang. Seperti yang kita tahu, lelaki cenderung untuk mengalami orgasm lebih cepat berbanding wanita. Kebanyakan mereka tidak dapat tahan lama. kebiasaanya lelaki melakukan hubungan seks akan mengalami ejakulasi lima hingga sepuluh minit pertama manakala masa purata bagi perempuan adalah sepuluh hingga lima belas minit. Di sebabkan itu permainan foreplay adalah penting supaya wanita akan terangsang sepenuhnya apabila anda mula melakukan hubungan seks dan mereka cenderung untuk mengalami orgasm lebih awal dari anda.
Kebiasaanya lelaki melakukan hubungan seks akan mengalami ejakulasi lima hingga sepuluh minit pertama manakala masa purata bagi perempuan adalah sepuluh hingga lima belas minit.
Namun, ada juga perempuan yang memang liat untuk mengalami orgasm sehingga mengambil masa lebih 30 minit untuk mereka mengalami orgasm. Ini terjadi mungkin di sebabkan memang sifat wanita itu memang susah untuk mengalami orgasm. Untuk memberi kepuasan pada isteri anda, saya akan beri anda 14 teknik berkesan untuk anda lebih tahan lama di ranjang :
Timing_Petua_Tips_Tahan_Lama_dan_Lambat_Pancut_keluar_Air_Mani_dengan_Ubat_Gel_Gambir_Emas

Teknik #1: Timing rangsangan.

Bermain masa dengan ejakulasi anda. Apabila anda terasa ingin mengalami orgasm, anda tarik zakar anda dari vagina dan biarkan ketegangan orgasm berkurangan. Untuk elakkan isteri anda hilang sensasinya, anda keluarkan zakar anda dan ubah pada posisi yang lain pula. Anda juga boleh meramas buah dada isteri anda dan mencium bahagian G–spot atau mejilat biji kelentit sambil mengurangkan ketegangan orgasm anda untuk lebih tahan lama. Selepas beberapa ketika, anda teruskan kembali persetubuhan dengan isteri anda.

Teknik #2: Posisi seks yang membolehkan anda meletakkan zakar anda lebih dalam di dalam vagina isteri anda.

Cara kedua adalah memastikan penis anda boleh menjolok vagina isteri anda lebih dalam lagi. Salah satu caranya adalah melalui posisi duduk di mana isteri anda meluruskan kakinya dan anda bersetubuh sambil duduk. Masukan zakar dalam ke lubang vagina akan merangsang isteri anda untuk mengalami orgasm lebih cepat dari anda dan anda lebih tahan lama.
Posisi-seks-yang-membolehkan-anda-meletakkan-zakar-anda-lebih-dalam-di-dalam-vagina-isteri-anda_dengan_Ubat_Gel_Gambir_Emas
Pakai_Kondom_dengan_Ubat_Gel_Gambir_Emas

Teknik #3: Pakai kondom.

Cara ini mungkin anda tidak akan ikut kerana kurang kenikmatanya, tetapi ia berkesan untuk memanjangkan masa bersama di ranjang. Pemakaian kondom menyebabkan zakar anda tidak mudah terangsang anda akan dapat bertahan lebih lama sebelum orgasm.

Teknik #4: Melancap atau blowjob sebelum berjimak/bersetubuh

Anda boleh melancap sebentar di bilik air sebelum bersetubuh. Ejakulasi kedua selalunya akan mengambil masa yang agak lama untuk keluar. Selain melancap, anda juga boleh minta isteri anda untuk blowjob zakar anda sehingga keluar air mani. Ini akan membantu anda lebih tahan lama semasa berjimak.
Melancap_atau_blowjob_sebelum_berjimak_dengan_gambir_emas
Tukar_rentak_dengan_gel_gambir_emas

Teknik #5: Tukar rentak semasa beraksi.

Apabila anda rasa ingin keluar tetapi isteri anda belum, anda boleh memperlahankan kayuhan zakar anda. Lakukan tujahan laju dan perlahan secara berselang seli. Apabila anda sudah rasa selesa, anda lajukan kembali rentak persetubuhan supaya anda tahan lebih lama semasa mendayung.

Teknik #6: Makan makanan yang menyihatkan.

Makanan yang berlemak dan berminyak akan membuatkan otot–otot anda liat untuk bekerja. Akibatnya, anda akan jadi lemah ketika melakukan hubungan seks. Oleh itu, jaga makanan anda dan ubah gaya pemakanan anda kepada gaya pemakanan yang lebih sihat. Ambil buah-buahan dan elakkan minum minuman yang di perbuat dari susu pekat.
Makan_makanan_yang_menyihatkan_Ubat_Gel_Gambir_Emas
Gunakan_Otak_ketika_berjimak_Gambir_emas

Teknik #7: Gunakan otak ketika ketika melakukan hubungan seks. 

Ketika anda melakukan hubungan seks, anda jangan terlalu gelojoh dan terburu–buru. Gunakan akal fikiran anda untuk mendapatkan kepuasan. Maksudnya, anda perlu berfikir dan tahu apa yang anda lakukan. Anda perlu tahu ketika bila anda harus bertindak dan ketika bila anda perlu berhenti. Tambahkan ilmu di dada dan lakukan hubungan seks berdasarkan pengetahuan bukannya gelojoh.

Teknik #8: Mantapkan fizikal diri anda.

Hubungan seks banyak menggunakan tenaga dan melibatkan banyak pergerakan otot–otot terutama otot pinggang hingga ke otot lutut bagi lelaki dan otot perut hingga ke peha bagi wanita. Apabila anda mantapkan fizikal diri, otot–otot anda akan bertambah kuat dan boleh bertahan dari rasa lenguh ketika melakukan hubungan seks. Secara tidak langsung, anda boleh mengadakan hubungan seks dalam masa yang lama. Selain itu latihan fizikal juga akan membuatkan anda rasa segar dan mempunyai keyakinan untuk melakukan hubungan seks dengan pasangan anda.
Mantapkan_Fizikal_Diri_dengan_Gambir_Emas
lakukan_apa_sahaja_yang_pasangan_anda_suka_gambir_emas

Teknik #9: Lakukan apa sahaja yang pasangan anda suka. 

Ambil tahu apa yang pasangan anda mahu anda lakukan terhadap dirinya ketika mengadakan hubungan seks. Kemudian anda ikut saranan pasangan anda. Selain itu, anda beritahu juga pada pasangan anda apa yang anda mahu darinya. Lama kelamaan hasil kerjasama anda berdua akan beri kesan yang positif pada hubungan seks.

Teknik #10: Kawal nafsu anda yang membuak-buak.

Anda mengalami ejakulasi pramatang kerana anda terlalu fokus untuk keluarkan air mani anda berbanding menikmat hubungan seks. Jadi, apabila anda mengadakan hubungan seks dengan isteri, anda fokus untuk puaskan pasangan anda. Melalui ini, anda boleh alihkan perhatian minda anda untuk alami orgasm sahaja. Apabila nafsu anda tidak lagi terkawal dan isteri anda pula belum datang inzalnya, anda tarik zakar anda dahulu dan tahan ia dari mengeluarkan air mani. Sambil itu, anda teruskan rangsangan terhadap isteri anda. Apabila anda sudah boleh kawal, anda masukkan kembali zakar dan teruskan dayungan.
Kawal_nafsu_anda_yang_membuak_buak_gambir_emas
Tenang_dan_santai_releks_gambir_emas

Teknik #11: Tenang dan santai. 

Jangan terlalu gelojoh dan gelabah ketika melakukan hubungan seks. Tenangkan diri dan nikmati hubungan seks yang anda sedang jalani itu dengan sebaik–baiknya. Terapkan perasaan cinta dan sayang pada isteri anda pada setiap sentuhan dan ciuman yang anda lakukan. Apabila anda tenang, anda pasti tidak akan alami ejakulasi pramatang.

Teknik #12: Mengaku kelemahan diri.

Anda perlu akui anda ada masalah untuk kawal ejakulasi. Dari pengakuan ini, minda anda akan lebih terbuka untuk menerima ilmu dari luar. Jadi, anda boleh belajar elakkan ejakulasi pramatang dengan lebih santai dan tenang.
Mengaku_kelemahan_diri_gambir_emas
belajar_cara_merangsang_isteri_gambir_emas

Teknik #13: Belajar cara merangsang isteri. 

Belajar cara merangsang isteri anda, ketahui titik-titik orgasm isteri anda yang paling senang untuk diransang seperti leher, bibir, punggung dan lain-lain tempat. Berlaku jujur dan lebihkan forplay. Jika anda melakukannya dengan betul, kami percaya anda dapat menambah masa ‘ketahanan’ dari 15 hingga ke 20 minit lebih.

Teknik #14: Cuba alatan dan permainan baru.

Barangan seks tambahan seperti kondom berduri, vibrator ring, vibrator g-spot akan memudahkan isteri anda untuk menerima rasangan dan mempercepatkan proses orgasm anda boleh dapatkan barangan tersebut disini dan ianya suatu yang seronok apabila mencuba benda yang baru bersama isteri anda. Bayangkan anda sedang menggerudi isteri anda dalam keadaan yang sangat nikmat apabila menggunakan vibrator penis ring.
Cicin_Zakar_Bergetar_Gambir_Emas_Percuma_Gambir_My
GambirEmas_SinglePack_RajaUbatKuat_Details

Teknik #15 (Ultimate): Gunakan Gel Gambir Emas Produk Viral 2017. 

Ini adalah teknik Ultimate yang paling mudah digunakan. Memperkenalkan Gel Gambir Emas merupakan produk yang pertama 4 dalam 1, Gel Gambir Emas ini tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir, tidak menyebabkan pasangan berasa kebas. Anda akan merasa hangat dan Gel Gambir Emas ini membantu melancarkan perjalanan darah anda! Bagi yang cepat pancut, bersedialah mendayung lebih 30 minit!*
GEL GAMBIR EMAS INI MEMBANTU MELAMBATKAN EJAKULASI PRA-MATANG
Hanya sapu Gel Gambir Emas pada senjata anda, sebelum bersama isteri, apabila anda mula beraksi, isteri anda akan merasai nikmat sebenar seks bersama anda dengan pelbagai style dan posisi yang berbeza dari anda, tanpa perlu tewas awal lagi ianya tidak akan menyakiti isteri anda, tetapi hanya nikmat sebenar seks akan dihadapi.
Gel Gambir Emas tidak seperti gambir asli atau gambir sarawak kerana ianya tidak panas dan tidak menyebabkan pasangan anda berasa kebas seperti mana anda menggunakan gambir sarawak atau magic tisu. Hanya sensasi hangat yang akan dirasakan kerana ia meningkat pengaliran darah anda didalam urat-urat darah anda. Bagi mereka yang sering kecundang awal gel ini akan mampu merubah permainan anda bersama pasangan anda. Lakukan aksi-aksi yang belum pernah dapat anda lakukan dan berikan kegembiraan sebenar kepada pasangan anda. Rasakan kenikmatan dan kebahagiaan yang dicari selama ini.
Ucapkan selamat tinggal pada Ejakulasi Pra-Matang bagi yang berminat memiliki Gel Gambir Emas ini sila klik  disini.

Semua maklumat diatas diatas diambil daripada Ebook PERCUMA Panduan MUDAH Bagaimana Untuk Lambat Pancut Ketika Seks! oleh Anas Asarani kecuali teknik Ultimate.

Mudahnya beli barang di Gambir.My hanya 5 minit jer dah siap!

Raja Rashid

Beli secara online tak lah malu, dahlah… kebanyakkan perniaga Gambir Emas adalah lelaki, nasib ada web Gambir.My Terbaik 🙂

Norhayaya

Visa ada, Master Card ada, FPX semua ada, tiada alasan nak skip beli Gambir Emas macam nie!

Abdul Hakim