Ge-Herbs-Hari-Raya-2018
Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018 dari Ge Herbs
June 7, 2018

Selamat Hari Raya Aidiladha dan Hari Kemerdekaan 2018 dari Ge Herbs

Merdeka-Raya-Ge-Herbs
Merdeka-Raya-Ge-Herbs

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Negara Malaysia yang ke-61 dan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha 1439H.

Pada era globalisasi ini, secara tidak sedar kita telah pun hampir menyambut Hari Raya Aidiladha dan dalam masa yang sama kita juga akan disusuli dengan sambutan ulang tahun kemerdekaan negara yang ke-61. Oleh yang demikian, sempena cuti sekolah dan cuti perayaan ini mungkin ada di antara kita mengambil kesempatan ini untuk bercuti di kampung halaman.

Selain itu, kami di Gerherbs ingin mempelewa kepada anda yang berminat untuk berjaya bersama kami. Kami ingin membuka peluang dan ruang untuk abang-abang dan kakak-kakak untuk menjadi ejen kami. Satu daerah satu ejen, jadi anda tidak perlu memikirkan masalah pesaing di kawasan anda. Dalam pada yang sama, kami akan menyediakan marketing untuk anda. Jadi, apa anda lakukan untuk menjadi sebahagian daripada kami? Anda hanya perlu memegang stok iaitu minimum 10pcs dan anda hanya menunggu whatsapp atau panggilan daripada pelanggan sahaja selepas itu anda hanya perlu menghantar barangan tersebut kepada pelanggan yang berdekatan dengan anda, anda mengambil duit pelanggan anda dan duit itu menjadi hak anda. Keuntungan adalah separuh daripada modal. Kami yakin anda akan setia dengan kami kerana program ini adalah yang terbaik di Malaysia. Keistimewaan program ini adalah, kos marketing atau pemasaran kami akan tanggung 100% dan anda tidak perlu mengeluarkan kos tersebut yang dianggarkan sebanyak rm10,000 setiap bulan. Kami akan membuat semua itu untuk anda. Bertindaklah sekarang dengan mendaftar ke program ini jika anda mahu kaya cepat! Kami dari Gerherbs mengalu-alukan penyertaan ke program Ejen ini.

Kepada pengguna jalan raya diluar sana yang sedang sibuk mengadakan persiapan untuk pulang ke kampung halaman, berhati-hatilah semasa memandu dan janganlah tergesa-gesa dan patuhilah undang-undang jalan raya. Ingatlah bahawa orang yang tersayang sedang menanti kita dengan senyuman dikampung, janganlah kita menggantikan senyuman itu dengan kesedihan dan tangisan.

Kepada para-para suami dan lelaki diluar sana yang ingin membeli gambir emas secara terus, anda boleh layari website kami di www.Gerherbs dan dapatkan nombor telefon ejen di seluruh malaysia. Jangan lupa kepada pelanggan setia kami di Gerherbs, kami juga ada mengadakan promosi sempena kemerdekaan negara kita ini. Pelbagai hadiah percuma menanti anda. Promosi ini juga boleh didapati melalui pembelian secara terus di sekitar Kuala Terengganu dan Marang dan juga pembelian secara atas talian.

Sebagai penutup wacana, kami dari Gerherbs ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Negara Malaysia. Kami juga ingin mengucapakan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha 2018 masihi bersamaan 1439H kepada semua pengguna gambir emas diluar sana dan kepada seluruh rakyat Malaysia.